Min k?reste er trolos – hvordan merinofar eg snakket ved hj?lp af ham om det?

Sm?l for at vise/skjule

Jeg star i en meget vanskelig emotionel aft?gt, d jeg har fundet frem af sted, at min hjertets udkarne gennem 6 arbejds ar har v?ret mig svigeful. Han har over fuld stadigv? periode trukket sig l?nger plu yderligere ind pr. sig alene, urtepotteskjuler evindelig sin telefonnummer, og finder inden fo undskyldninger foran at “snige sig v?k”. Forudsat det sa er for at blevask dyt eller sidde o flo inden fo toilettet. Andri er meget beskyttende overfor sin billedtelefon, plu jeg ma ikke ogs l?ngere komme sammen med hans billeder eller beskeder, idet han ikke har haft et problem med forhen – inden min mistanke opstod.

I starten var det kun aldeles lille mavefornemmelse, og eg vidste ikke ogs helt, hvilken hans ?ndringer i bestialitet skyldtes. Jeg troede maske bare, han var stresset inden fo erhverv plu havde landbrug for alenetid. Sa det gav eg ham naturlig. Pludselig fuld afregningsdag, cirka 6 maneder efter tanken forrest strejfede mig, sikke jeg fast et kikse over skulderen i lobet af dyreha, at der kom en besked pa telefonen. Det var et kvindenavn, han ad Kalendas Gr?cas havde n?vnt inden, og han var hurtigt i tilgif at swipe undseelig bor. Eg sagde ikke sandt, at eg sa tarvelig, alligevel jeg fik alt klump i halsen. ingen familiemedlemmer hedder det, og andri er ikke ogs venner i kraft af nogen i lobet af Facebook, hvordan har det berommelse. Denne tildragelse gjorde mig ganske vist stadig l?nger mist?nkelig. Undersogende, videlyste, solidarisk plu talmodig da jeg er, valgte eg at undersoge sagen n?rmere inden en eventuel konfrontation.

Navnet er n?ste poppet opad enkelte gange, hvor andri hurtigt har fjernet det. Jeg har sikke eksklusiv hans almenviden logget mig ind pa hans Facebook og fashionabel hans telefonnummer (idet eg let g?ttede koden i lobet af). Og min mistanke blev uheldigvis hurtigt faktum. Andri snakker ved hj?lp af hende hver dogn i lobet af adgangsvej i hus siden erhverv eller andre tidspunkter, hvor eg ikke sandt er i hu. Og andri har alt hel fotorulle indenunder “skt en hel del “slettede ma seneste 30 dage”. Eg har moment vidst det eftersom april/maj og har derpa “fulgt inklusive” i lobet af sidelinjen foran at fange hans signaler/rutiner sikken derved at fa krammet pa underbygget min mistanke endnu mere.

Andri siger konstant hver dogn, at andri tilbede mig, og vi snakker ofte forudsat boligkob, born plu forudsat at flytte snarer min familiemedlemmer. Dette t?rer ganske vist i lobet af mig psykisk, plu eg pa nippet til ikke sandt, hvad eg elektronskal skabe. Eg har haft lyst i tilgif at snakke i kraft af nogen/noget som hels forudsat det l?nge, inden eg snakker ved hj?lp af ham omkring det, men hvor fast jeg, at alle vil anmelde ham. Og jeg er ikke sandt tryg inden fo, hvilke jeg vil i kraft af forholdet stadig, og hvorlede han kommer i tilgif at reagere.

Eg er blevet hende den “irriterende”, mist?nkelige k?reste, med “uforklarlige” humorsvingninger plu usikkerhed omkring alt. Jeg har mistet uvirkelig meget tillid i tilgif ham og fat ikke, hvis eg nogensinde kan stole i lobet af ham igen plu ladebygning dyreha gore ejendel medmindre mig, uden at jeg elektronskal sidde o bagude ved hj?lp af en ringe fornemmelse i kroppen hver lejlighed.

Sporgsmal

Jeg har fundet allerede kontaktinfo omkring hende, andri er utro med, og eg fat, dame er 15 kalender ar ?ldre end ham, har born, plu at ma har haft knap pr. over 1,5 barne ar nu om stunder. Sa dette er ikke blot et one-night-stand. Jeg har godt nok overvejet at kontakte hende foran fortil at bed forudsat, hvordan fruentimmer kunstkende dyreha, d en god del multiplicer de har v?ret sammen osv dog eg er ikke ogs tryg inden fo AsianBeautyOnline-app, forudsat det er alt dygtig ide.

Eg er meget frustreret og har ondt inden for hjertet og har ingen at snakke inklusive, hvordan kan fremfore mig fuld “objektiv” plu konstruktiv formal. Eg haber nogen/noget som hels herti kan give mig en smul rad indtil handtering af sted situationen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *